Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tulevat tapahtumat

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Kerhon järjestämät tapahtumat on tarkoitettu kerhon jäsenille ja jäseniksi aikoville. Tapahtumat ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia, joskin joihinkin tilaisuuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, mutta niistä informoidaan erikseen. Jäsenenä voit myös ylläpitää kenttäkelpoisuuttasi, kartuttaa taitojasi ja kouluttautua nousujohteisesti Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) koulutuksissa. Kerho maksaa jäsenten MPK-kurssimaksut takautuvasti kuittia vastaan.

 

KEVÄTKOKOUS - TIISTAINA 31.3.2020

Kerhon kevätkokous järjestetään kerhohuoneella, Uusikoivistontie 83, 12. krs. Kokous alkaa tervetulokahvilla klo 18. Porin prikaatin kuulumiset vuosikokouksen aluksi kertoo prikaatin apulaiskomentaja eversti Riku Suikkanen.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat:

1) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.
2) Käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös.
3) Esitetään toiminnantarkastuskertomus.
4) Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä vastuuvelvollisille.
5) Päätetään tarvittaessa piirin sääntöjen edellyttämien edustajien valitsemisesta piirin kokouksiin.
6) Käsitellään muut hallituksen esittämät sekä jäsenten vähintään seitsemän (7) päivää ennen kokousta hallitukselle kirjallisesti käsiteltäväksi esittämät asiat, ei kuitenkaan yhdistyslain 23. §:ssä tarkoitettuja, ellei niitä ole kokouskutsussa mainittu.

 

VIRTUAALINEN KOULUTUSYMPÄRISTÖ - LAUANTAINA 4.4.2020

Vierailumatka Porin prikaatiin ja tutustuminen Säkylän varuskunnan virtuaalikoulutusympäristöön. Tarkempi ohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta luvassa muun muassa VBS-taistelukoulutusohjelmiston testausta. Ilmoittaudu mukaan: porinreserviupseerikerho@gmail.com

 

KESÄYÖN MARSSI 2020 PORI - LAUANTAINA 16.5.2020

Kesäyön marssi järjestetään kolmannen kerran Porissa. Kyseessä on hyvän mielen kävelytapahtuma, jossa käveltäviä matkoja on tarjolla 6, 16, 25, 42 ja 60 km. Jokainen voi valita itselleen sopivimman kävelymatkan. Ilmoittautua voi MPK:n verkkosivujen koulutuskalenterin kautta. Kerho hyvittää osallistumismaksun kuittia vastaan.

 

RESERVIUPSEERIKOULU 100 VUOTTA - LAUANTAINA 6.6.2020

Reserviupseerikoulu täyttää pyöreät 100 vuotta. Ensimmäinen reserviupseerikurssi aloitettiin huhtikuun ensimmäisenä päivänä vuonna 1920. Sadan vuoden aikana RUK on kouluttanut yli 180 000 reservin upseeria sekä Puolustusvoimien, että Rajavartiolaitoksen tarpeisiin.

Juhlavuotta vietetään Haminassa valtakunnallisessa RUK 100-pääjuhlassa 6.6.2020, johon kutsutaan kaikki reserviupseerikurssin suorittaneet suomalaiset reserviupseerit.

Päivän ohjelmaan kuuluu mm. kunnianosoitus kaatuneiden upseerien patsaalla, Reserviupseerikoulutus 100 vuotta -juhlakirjan julkaisu, johtajakoulutuksen ja kaluston esittelyä sekä pääjuhlan Haminan Bastionissa ja ohimarssin Kadettikoulunkadulla. Ohimarssi suoritetaan kursseittain. Lisäksi ohjelmassa on Rakuunasoittokunnan puistokonsertti Haminan keskustassa ja RUK-museoon on päivän aikana vapaa pääsy.

PORIN RESERVIUPSEERIKERHO JÄRJESTÄÄ HAMINAAN YHTEISKULJETUKSEN!

Matkaan lähdetään perjantaina 5.6. linja-autolla ja paluu Poriin 6.6. pääjuhlan jälkeen. Yöpymispaikaksi on valittu Radisson BLU Seaside Helsinki.  Jokainen varaa ja maksaa yöpymisen Helsingissä itse. Kerho tarjoaa ilmaisen kuljetuksen jäsenille. Ilmoittautumiset linja-auton kyytiin: porinreserviupseerikerho@gmail.com

PÄÄJUHLASSA OHIMARSSI KADETTIKOULUNKADULLA

Lauantaina järjestetään kaikkien kurssien ohimarssi. Tarkasta oman kurssisi osallistuminen ja ilmoita se mukaan tarvittaessa TÄÄLLÄ!

 

JOULUAATON KUNNIAVARTIO - TORSTAINA 24.12.2020

Jouluaaton kunniavartioon Keski-Porin kirkon sankariristille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä neljä upseeria. Kerhon puolesta järjestetään vaatetus ja opastetaan vartiotoiminta. Vartiovuoro kestää 30 min ja ajoittuu iltapäivään. Varustautuminen ja ohjeistus ennen sitä kerholla. Kunniavartio järjestetään yhteistyössä Satakunnan Rauhanturvaajien ja Porin Reservinaliupseerien kanssa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot lähempänä joulua.

Jaa: