Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tulevat tapahtumat

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Kerhon järjestämät tapahtumat on tarkoitettu kerhon jäsenille ja jäseniksi aikoville. Tapahtumat ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia, joskin joihinkin tilaisuuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, mutta niistä informoidaan erikseen. Jäsenenä voit myös ylläpitää kenttäkelpoisuuttasi, kartuttaa taitojasi ja kouluttautua nousujohteisesti Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) koulutuksissa. Kerho maksaa jäsenten MPK-kurssimaksut takautuvasti kuittia vastaan.

 

VUODEN 2020 TAPAHTUMAT SUUNNITTEILLA - LISÄTIETOJA MYÖHEMMIN!

 

PORIN TEATTERI: MANNERHEIM JA SAKSALAINEN SUUDELMA - PERJANTAINA 7.2.2020

Suuren kysynnän jäsenistön keskuudessa saavuttanut teatteri-ilta on täynnä! Liput jaetaan teatterin aulassa klo 18:40 alkaen ilmoittautuneille ja näytös alkaa klo 19. Kerhon puolesta väliaikatarjoilu. Tervetuloa!

 

JOULUAATON KUNNIAVARTIO - TORSTAINA 24.12.2020

Jouluaaton kunniavartioon Keski-Porin kirkon sankariristille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä neljä upseeria. Kerhon puolesta järjestetään vaatetus ja opastetaan vartiotoiminta. Vartiovuoro kestää 30 min ja ajoittuu iltapäivään. Varustautuminen ja ohjeistus ennen sitä kerholla. Kunniavartio järjestetään yhteistyössä Satakunnan Rauhanturvaajien ja Porin Reservinaliupseerien kanssa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot lähempänä joulua.

Jaa: