Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tulevat tapahtumat

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Kerhon järjestämät tapahtumat on tarkoitettu kerhon jäsenille ja jäseniksi aikoville. Tapahtumat ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia, joskin joihinkin tilaisuuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, mutta niistä informoidaan erikseen. Jäsenenä voit myös ylläpitää kenttäkelpoisuuttasi, kartuttaa taitojasi ja kouluttautua nousujohteisesti Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) koulutuksissa. Kerho maksaa jäsenten MPK-kurssimaksut takautuvasti kuittia vastaan.

 

KERHOAMMUNNAT - TORSTAISIN KATINKURUSSA KLO 18

Kerhoammunnat järjestetään kesätorstaisin klo 18.00 Katinkurun 25 m pistooliradalla, Pinomäentie 224, Pori. Kerho kustantaa patruunat ja kerholta saa pienoispistooleja lainaksi. Ota omat kuulosuojaimet, jos mahdollista, sillä niitä ei välttämättä riitä kaikille osallistujille kerhon puolesta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Huom! Jos sinulla on yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihassärkyä, päänsärky tai tunnet itsesi muuten sairaaksi, olet velvoitettu jättämään ammunnan väliin. Muissa tapauksissa osallistuminen on vähintäänkin suotavaa.

4.6. Johdatus kesän ammuntoihin
11.6. Tarkkuusosa
18.6. Ei ammuntoja, vaan nautitaan juhannusviikosta.
25.6. SIIRTYNYT! EI AMMUNTOJA! UUSI AJANKOHTA TIISTAI 30.6.
30.6. Pikaosa (Huom! Tiistai)
2.7. Pienoispistooli
9.7. Vakiopistooli
16.7. Hopeakypärä I
23.7. Pika-ammunta
30.7. Hopeakypärä II

 

KEVÄTKOKOUS - KESKIVIIKKONA 19.8. KLO 18

Kerhon kevätkokous järjestetään kerhohuoneella keskiviikkona 19. elokuuta klo 18. Tilaisuuden alussa apulaiskomentaja eversti Riku Suikkanen kertoo Porin prikaatin kuulumisia, minkä jälkeen pidetään itse kokous. Kokouksen jälkeen kerhon näköalasauna lämpimänä, joten oma saunapyyhe matkaan, jos haluaa saunoa. Kerho järjestää kokouskahvit ja saunajuomat. Jäsenet tervetuloa!

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat:

1) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.
2) Käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös.
3) Esitetään toiminnantarkastuskertomus.
4) Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä vastuuvelvollisille.
5) Päätetään tarvittaessa piirin sääntöjen edellyttämien edustajien valitsemisesta piirin kokouksiin.
6) Käsitellään muut hallituksen esittämät sekä jäsenten vähintään seitsemän (7) päivää ennen kokousta hallitukselle kirjallisesti käsiteltäväksi esittämät asiat, ei kuitenkaan yhdistyslain 23. §:ssä tarkoitettuja, ellei niitä ole kokouskutsussa mainittu.

  

RESERVIUPSEERIKOULU 100 VUOTTA - TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN VUONNA 2021

Reserviupseerikoulu täytti pyöreät 100 vuotta. Ensimmäinen reserviupseerikurssi aloitettiin huhtikuun ensimmäisenä päivänä vuonna 1920. Sadan vuoden aikana RUK on kouluttanut yli 180 000 reservin upseeria sekä Puolustusvoimien, että Rajavartiolaitoksen tarpeisiin.

Juhlaa vietetään Haminassa valtakunnallisessa RUK 100-pääjuhlassa 2021, johon kutsutaan kaikki reserviupseerikurssin suorittaneet suomalaiset reserviupseerit.

 

JOULUAATON KUNNIAVARTIO - TORSTAINA 24.12.2020

Jouluaaton kunniavartioon Keski-Porin kirkon sankariristille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä neljä upseeria. Kerhon puolesta järjestetään vaatetus ja opastetaan vartiotoiminta. Vartiovuoro kestää 30 min ja ajoittuu iltapäivään. Varustautuminen ja ohjeistus ennen sitä kerholla. Kunniavartio järjestetään yhteistyössä Satakunnan Rauhanturvaajien ja Porin Seudun Reserviläisten kanssa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot lähempänä joulua.

Jaa: