Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tulevat tapahtumat

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Kerhon järjestämät tapahtumat on tarkoitettu kerhon jäsenille ja jäseniksi aikoville. Tapahtumat ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia, joskin joihinkin tilaisuuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, mutta niistä informoidaan erikseen. Jäsenenä voit myös ylläpitää kenttäkelpoisuuttasi, kartuttaa taitojasi ja kouluttautua nousujohteisesti Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) koulutuksissa. Kerho maksaa jäsenten MPK-kurssimaksut takautuvasti kuittia vastaan.

 

KESÄN KERHOAMMUNNAT - TORSTAISIN KLO 18.00

Kerhoammunnat järjestetään kesätorstaisin klo 18.00 Katinkurun 25 m pistooliradalla, Pinomäentie 224, Pori. Poikkeuksena helatorstai, jolloin ammunnat alkavat jo klo 16.00. Kerho kustantaa patruunat ja kerholta saa pienoispistooleja lainaksi. Ota omat kuulosuojaimet, jos mahdollista, sillä niitä ei välttämättä riitä kaikille osallistujille kerhon puolesta.

Ammuntavuorot on tarkoitettu Suomen Reserviupseeriliiton jäsenille, joten veljeskerhoistakin saa osallistua. Ilmoittautua ei tarvitse, vaan paikalle saapuminen riittää. Ammunnat tapahtuvat pienoispistooleilla. Tervetuloa!

30.5. Johdatus kesän ammuntoihin. Huomioi poikkeuksellinen aloitusaika klo 16.00.

6.6. Tarkkuusosa

13.6. Pikaosa

20.6. ---Juhannustauko, ei ammuntoja---

27.6. Pienoispistooli

4.7. Vakiopistooli

11.7. Hopeakypärä I

18.7. ---Jazz-tauko, ei ammuntoja---

25.7. Pika-ammunta

1.8. Hopeakypärä II

 

JOULUAATON KUNNIAVARTIO - TIISTAINA 24.12.2019

Jouluaaton kunniavartioon Keski-Porin kirkon sankariristille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä neljä upseeria. Kerhon puolesta järjestetään vaatetus ja opastetaan vartiotoiminta. Vartiovuoro kestää 30 min ja alkaa keskipäivän tienoilla sankariristillä. Varustautuminen ja ohjeistus ennen sitä kerholla. Kunniavartio järjestetään yhteistyössä Satakunnan Rauhanturvaajien ja Porin Reservinaliupseerien kanssa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Petri Ilen 050 444 9138.

Jaa: