Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tulevat tapahtumat

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Kerhon järjestämät tapahtumat on tarkoitettu kerhon jäsenille ja jäseniksi aikoville. Tapahtumat ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia, joskin joihinkin tilaisuuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, mutta niistä informoidaan erikseen. Jäsenenä voit myös ylläpitää kenttäkelpoisuuttasi, kartuttaa taitojasi ja kouluttautua nousujohteisesti Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) koulutuksissa. Kerho maksaa jäsenten MPK-kurssimaksut takautuvasti kuittia vastaan.

 

PORIN RESERVIUPSEERIKERHON KUNTOKLUBI ALOITTAA 12.5. KELLO 18

Jäsenistön toivomuksesta perustamme kuntoklubin ylläpitämään toimintakykyä. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita matalalla kynnyksellä. Ryhmä toimii itseohjautuvasti ja vetäjät rakentavat ohjelmaa yhdessä osallistujien kanssa osallistujien taso huomioiden.

Ensimmäinen juoksulenkki tehdään Porin Metsässä Katinkurun polulla. Lähtö Stadionin parkkipaikalta ylihuomenna keskiviikkona 12.5. kello 18. Liity kuntoklubin WhatsApp -ryhmään lähettämällä tietosi urheilu-upseeri Petri Pihlajamaalle 040 587 5993. Varustus urheiluvarustus ja hyvät lenkkitossut.

Tervetuloa mukaan!

 

MAAOTTELUMARSSI 4. - 25.5.2021

Vuonna 1941 Ruotsi haastoi Suomen maaottelumarssiin. Suomalaiset vastasivat haasteeseen ja ottivat marssille osallistumisen kansalaisvelvollisuutena. Marssi tuli suorittaa 4.-25. toukokuuta välisenä aikana ja osallistujiksi kelpuutettiin kaikki yli kymmenen vuotiaat kansalaiset.

Suomen Reserviupseeriliitto haastaakin Reserviläisliiton Maaottelumarssin hengessä Muistomarssille toukokuussa 2021. Tavoitteena on saada molempien liittojen piirit ja yhdistykset mukaan haastekampanjaan ja siten mahdollisimman moni liiton jäsen marssimaan.

Marssin ajankohta on Maaottelumarssin mukaisesti 4.-25.5.2021. Tällä aikavälillä haasteeseen osallistuvan tulee suorittaa yhtäjaksoinen vähintään 10 kilometrin mittainen marssi, toki pidemmänkin matkan saa kävellä. Marssille ei aseteta vaatimuksia kantamusten tai muun varustuksen suhteen. Muistomarssin suoritukset tullaan keräämään erillisellä verkkolomakkeella ja jokaiselle marssisuorituksen tehneelle ja siitä ilmoittaneelle lähetetään tapahtumaa varten suunniteltu velcromerkki ja diplomi. Lisätietoja marssisuorituksen ilmoittamisesta löytyy alla olevan sivun kautta. Osallistujien kesken arvotaan myös tavarapalkintoja.

https://www.rul.fi/etusivu/maaottelumarssi-2021/

 

RESERVIUPSEERIKOULU 100 VUOTTA - TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN VERKKOTAPAHTUMANA 12.6.2021

Reserviupseerikoulu täytti pyöreät 100 vuotta. Ensimmäinen reserviupseerikurssi aloitettiin huhtikuun ensimmäisenä päivänä vuonna 1920. Sadan vuoden aikana RUK on kouluttanut yli 180 000 reservin upseeria sekä Puolustusvoimien, että Rajavartiolaitoksen tarpeisiin.

Juhlaa vietetään Haminassa valtakunnallisessa RUK 100-pääjuhlassa 2021, pääjuhla järjestetään verkkotapahtumana 12.6.2021. 

Jaa: