Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tulevat tapahtumat

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Kerhon järjestämät tapahtumat on tarkoitettu kerhon jäsenille ja jäseniksi aikoville. Tapahtumat ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia, joskin joihinkin tilaisuuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, mutta niistä informoidaan erikseen. Jäsenenä voit myös ylläpitää kenttäkelpoisuuttasi, kartuttaa taitojasi ja kouluttautua nousujohteisesti Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) koulutuksissa. Kerho maksaa jäsenten MPK-kurssimaksut takautuvasti kuittia vastaan.

 

KEVÄÄN TOIMINTAPÄIVÄ - LAUANTAINA 4.5.2019

Kerhomatka Helsinkiin Varustelekaan ja Suomenlinnan Sotamuseoon. Lähtö lauantaina 4.5. klo 7.30 kerhohuoneen vierestä, vanhan linja-autoaseman tilausajolaiturista. Menomatkalla pysähdys Forssan Autokeitaalla, jossa mahdollisuus omakustanteiseen aamupalaan. Armeijatavaran erikoisliike Varustelekassa aikaa ostoksille aamupäivällä. Suomenlinnaan siirtyminen lautalla puolenpäivän aikaan, jossa tutustutaan Sotamuseon näyttelyyn. Museoon tutustumisen jälkeen kerho tarjoaa lounaan panimoravintola Bryggerissä, minkä jälkeen lähdetään kotimatkalle. Illalla Porissa mahdollisuus jatkaa iltaa kerholla ja saunoa.

Kerho kustantaa bussikyydit Helsinkiin ja takaisin, lauttamatkan Suomenlinnaan, sisäänpääsyn Museoon ja lounaan. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 jäsentä. Matka on tarkoitettu vain kerhon jäsenille. Ilmoittaudu viimeistään 30.4.2019. Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot: porinreserviupseerikerho[ät]gmail.com


KAATUNEIDEN MUISTOPÄIVÄ - SUNNUNTAINA 19.5.2019

Kaatuneiden muistopäivää vietetään vuosittain toukokuun kolmantena sunnuntaina kaikissa Suomen sodissa ja rauhanturvaustehtävissä menehtyneiden kunniaksi. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleenlasku Sankariristillä. Paikalla maanpuolustusjärjestöjen liput.

 

KESÄYÖN MARSSI 2019 PORI, YYTERI - LAUANTAISTA SUNNUNTAIHIN 25.-26.5.2019

Kesäyön marssi järjestetään 25.-26. toukokuuta Porin Yyterissä. Kyseessä on hyvän mielen kävelytapahtuma, johon voivat osallistua kaiken ikäiset vauvasta vaariin. Osallistua voi yksin, kaksin, koko perheen voimin tai kasata vaikka harrasteporukasta tai työkavereista kokonaisen joukkueen. Eripituisia matkoja löytyy helppokulkuisesta 7 kilometristä aina läpi kesäyön käveltävään 60 km ultramatkaan. Uskallatko haastaa itsesi ja kaverisi mukaan patikoimaan?

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Kesäyön marssi 2019 Pori

 

KESÄN KERHOAMMUNNAT - TORSTAISIN KLO 18.00

Kerhoammunnat järjestetään kesätorstaisin klo 18.00 Katinkurun 25 m pistooliradalla, Pinomäentie 224, Pori. Poikkeuksena helatorstai, jolloin ammunnat alkavat jo klo 16.00. Kerho kustantaa patruunat ja kerholta saa pienoispistooleja lainaksi. Ota omat kuulosuojaimet, jos mahdollista, sillä niitä ei välttämättä riitä kaikille osallistujille kerhon puolesta.

Ammuntavuorot on tarkoitettu Suomen Reserviupseeriliiton jäsenille, joten veljeskerhoistakin saa osallistua. Ilmoittautua ei tarvitse, vaan paikalle saapuminen riittää. Ammunnat tapahtuvat pienoispistooleilla. Tervetuloa!

30.5. Johdatus kesän ammuntoihin. Huomioi poikkeuksellinen aloitusaika klo 16.00.

6.6. Tarkkuusosa

13.6. Pikaosa

20.6. ---Juhannustauko, ei ammuntoja---

27.6. Pienoispistooli

4.7. Vakiopistooli

11.7. Hopeakypärä I

18.7. ---Jazz-tauko, ei ammuntoja---

25.7. Pika-ammunta

1.8. Hopeakypärä II

 

JOULUAATON KUNNIAVARTIO - TIISTAINA 24.12.2019

Jouluaaton kunniavartioon Keski-Porin kirkon sankariristille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä neljä upseeria. Kerhon puolesta järjestetään vaatetus ja opastetaan vartiotoiminta. Vartiovuoro kestää 30 min ja alkaa keskipäivän tienoilla sankariristillä. Varustautuminen ja ohjeistus ennen sitä kerholla. Kunniavartio järjestetään yhteistyössä Satakunnan Rauhanturvaajien ja Porin Reservinaliupseerien kanssa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Petri Ilen 050 444 9138.

Jaa: