Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tulevat tapahtumat

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Kerhon järjestämät tapahtumat on tarkoitettu kerhon jäsenille ja jäseniksi aikoville. Tapahtumat ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia, joskin joihinkin tilaisuuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, mutta niistä informoidaan erikseen. Jäsenenä voit myös ylläpitää kenttäkelpoisuuttasi, kartuttaa taitojasi ja kouluttautua nousujohteisesti Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) koulutuksissa. Kerho maksaa jäsenten MPK-kurssimaksut takautuvasti kuittia vastaan.

 

ITSENÄISYYSPÄIVÄN AATTOSAUNA - TORSTAINA 5.12.209

Kerholla juhlistetaan Suomen itsenäisyyspäivää ennakkoon. Kerholla sauna lämpiää klo 18 alkaen ja tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Tervetuloa tapaamaan muita reserviupseereita ja juhlistamaan itsenäisyyttä. Ota oma saunapyyhe mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista, eikä ovirahaa. Tervetuloa!

 

ITSENÄISYYSPÄIVÄN KUNNIAVARTIO - TORSTAINA 6.12.2019

Itsenäisyyspäivän kunniavartioon Keski-Porin kirkon sankariristille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä neljä upseeria. Kerhon puolesta järjestetään vaatetus ja opastetaan vartiotoiminta. Vartiovuoro kestää noin 30 min ja sijoittuu aamupäivän jumalanpalveluksen jälkeiseen aikaan. Varustautuminen ja ohjeistus ennen sitä kerholla. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Petri Ilen 050 444 9138.

 

JOULUAATON KUNNIAVARTIO - TIISTAINA 24.12.2019

Jouluaaton kunniavartioon Keski-Porin kirkon sankariristille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä neljä upseeria. Kerhon puolesta järjestetään vaatetus ja opastetaan vartiotoiminta. Vartiovuoro kestää 30 min ja alkaa keskipäivän tienoilla sankariristillä. Varustautuminen ja ohjeistus ennen sitä kerholla. Kunniavartio järjestetään yhteistyössä Satakunnan Rauhanturvaajien ja Porin Reservinaliupseerien kanssa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Petri Ilen 050 444 9138.

Jaa: