Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Jäseneksi

UUSI JÄSEN – TÄYTÄ JÄSENHAKEMUS

Reservin upseerina olet oikeutettu liittymään Porin Reserviupseerikerhoon ja sitä kautta myös osaksi reserviupseerien yhteistä järjestöä, Suomen Reserviupseeriliittoa (RUL). Kerhon jäsenenä pääset kartuttamaan sotilaallisia tietojasi ja taitojasi, joista on sinulle hyötyä sekä sodan että rauhan ajan tehtävissäsi.

Pysy ruodussa! Liity Porin Reserviupseerikerhon jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus>

Valitse hakemuksen alasvetovalikoista kerhoksi: ”PORIN RES.UPS.KERHO RY”

Jäsenhakemuksesi käsitellään kuukauden sisällä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

VANHA JÄSEN – PÄIVITÄ YHTEYSTIETOSI

Mikäli olet jonkun muun kerhon jäsen ja harkitset kakkosjäsenyyttä Porin Reserviupseerikerhossa tai haluat vaihtaa kerhoa kokonaan, niin ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen: jasenasiat (ät) maanpuolustusrekisteri.fi

Jos olet jo kerhon jäsen, voit käyttää jäsenrekisterin eAsiointipalvelua, jossa voit mm. päivittää omia henkilötietojasi, tarkastella jäsenyyksiäsi ja luottamustehtäviäsi sekä tulostaa jäsenmaksulaskusi. Myös ampuma- tai senioriturvan hankinta on mahdollista eAsioinnin kautta. Tarvitset jäsennumeroasi päästäksesi kirjautumaan eAsiointipalveluun. Jäsennumeron löydät jäsenkortistasi.

Tästä pääset eAsiointipalveluun>

 

JÄSENMAKSUT VUODELLE 2021

  • Varsinainen jäsen 37,00 €
  • Nuorisojäsen 21,50 €

Jäsen on oikeutettu nuorisojäsenmaksuun sen vuoden loppuun, jona hän täyttää 28 vuotta. Vuonna 2021 nuorisojäseniä ovat siis 1993 ja sen jälkeen syntyneet.

Jäsenmaksu on kalenterivuosittainen.

 

JÄSENEDUT JA TOIMINTA

Kerhon jäsenenä olet samalla Suomen Reserviupseeriliiton jäsen ja näin ollen olet oikeutettu osallistumaan kerhon järjestämän paikallisen toiminnan lisäksi lukuisiin valtakunnallisiin tapahtumiin.

Tästä voit tutustu tarkemmin paikalliseen toimintaan ja jäsenetuihin>

Tästä puolestaan voit tutustua liiton jäsenetuihin>

Jaa: